Nyheder


Bestyrelsesformand

Tina Foldager
31700345

Da TREC kom til Danmark i 2012 blev Tina blev uddannet som dommer og banebygger og fungerede som teknisk delegeret. Hun er national dommer og overdommer samt international dommer og - dommertræner. Hun har fungeret som international dommer ved Euro Cup stævner og mesterskaber siden 2016. 
Tina Foldager har redet i mere end 45 år. Hun gennem mere end 40 år været aktiv på forskellige poster i bestyrelser, distrikt og udvalg under DRF samt B-dommer og teknisk delegeret i Distance og hun har været formand for DRFs TREC Udvalg.


Kasserer

Betina Warming
22511382

Bestyrelsesmedlem

Berte Marie Asmussen
24638037
Camilla Ellen Hertzm Jørgensen
61279745

I 2015 deltog jeg i det første afholdte Trec test stævne under Dansk Islandshesteforening på Hedeland i Roskilde. Vi var en del til stævnet der var noget forvirrede over konkurrence formen; orienteringsridt, forhindringsbane og gangartstest under navne som POR, PTV, og MA., men jeg var solgt til konceptet og har sidenhen prioriteret Trec stævner højt i hver sæson. Jeg har redet på  forskellige niveauer og gennemført mange stævner på både lånte og egne heste. Jeg oplever altid at hver Trec stævne har sin historie; Stævnet hvor man red forkert på PORén; Stævnet hvor man glemte en forhindring på PTV-banen, det er ikke altid sjovt i situationen, men det giver et godt grin bagefter og motivation til at gøre det bedre næste gang. Jeg har deltaget til DM 2 gange og selv haft fornøjelsen af at arrangere et Trec stævne i Ganløse´s fantastiske skove. Er uddannet dommer i 2022. 

Finn Märcher
20424764

Finn Märcher har redet i mere end 40 år. Som naturrytter har han haft hovedfokus på jagtridning og military. Han har været aktiv på forskellige poster i flere rideklubbers bestyrelse. Finn er medskaber og arrangør af Rømø Beach Jump.

Da TREC kom til Danmark i 2012 blev Finn TREC rytter, uddannet dommer og banebygger. Finn er nu national overdommer og teknisk delegeret/steward, samt international dommer. Han har været til TREC konkurrencer i Tyskland, Italien, Kina, Rusland, Irland og Frankrig han har været med i DRFs TREC udvalg, inden han kom i TREC Danmarks bestyrelse.

Bestyrelsessuppleant

Jens Højberg
22199747
Lotte Frederiksen
28115663
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer