Nyheder


Bestyrelsesformand
Tina Foldager
Præsentation
31700345

Da TREC kom til Danmark i 2012 blev Tina blev uddannet som dommer og banebygger og fungerede som teknisk delegeret. Hun er national dommer og overdommer samt international dommer og - dommertræner. Hun har fungeret som international dommer ved Euro Cup stævner og mesterskaber siden 2016. 
Tina Foldager har redet i mere end 45 år. Hun gennem mere end 40 år været aktiv på forskellige poster i bestyrelser, distrikt og udvalg under DRF samt B-dommer og teknisk delegeret i Distance og hun har været formand for DRFs TREC Udvalg.


Se hele beskrivelsen
Kasserer
Birgitte Kronborg
Præsentation
28519075
Birgitte Kronborg (Git) har redet i mere end 60 år, både dressur og spring (er B-dommer i spring) og fra det øjeblik, TREC kom til Danmark, redet og promoveret TREC. Hun er national dommer/overdommer, international dommer med erfaring fra VM, EM og Euro Cups og international dommertræner. Tidligere medlem af DRFs TRECs udvalg og nu kasserer i TREC Danmark.
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Finn Märcher
Præsentation
20424764

Finn Märcher har redet i mere end 40 år. Som naturrytter har han haft hovedfokus på jagtridning og military. Han har været aktiv på forskellige poster i flere rideklubbers bestyrelse. Finn er medskaber og arrangør af Rømø Beach Jump.

Da TREC kom til Danmark i 2012 blev Finn TREC rytter, uddannet dommer og banebygger. Finn er nu national overdommer og teknisk delegeret/steward, samt international dommer. Han har været til TREC konkurrencer i Tyskland, Italien, Kina, Rusland, Irland og Frankrig han har været med i DRFs TREC udvalg, inden han kom i TREC Danmarks bestyrelse.
Se hele beskrivelsen
Lotte Frederiksen
Præsentation
28115663
Se hele beskrivelsen
Betina Warming
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsessuppleant
Jens Højberg
Præsentation
22199747
Se hele beskrivelsen
Sarah Petersen
Præsentation
21482119
Sarah har været med fra TRECs start og har fået meget dommer-erfaring. Med udgangspunkt i Nordøstsjællands Rideklub, NØR, har Sarah arrangeret TREC-stævner på alle niveauer.
På NØR står Sarah for undervisningen i TREC for klubbens rideskoleryttere og privatryttere. Med mere end 15 års erfaring inden for rideundervisning, skal Sarah være med til at udbrede TREC på rideskole-niveau.
Se hele beskrivelsen
Instagram
Vi takker vore sponsorer