NyhederKlubmodul henter siden
Online POR Cup april 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet

Fælles for alle klasser:

Turen skal udføres til hest dog med undtagelse af klasse 1, hvor kæphest, jernhest, håndhest eller uden hest er tilladt og du bestemmer selv ruten.

Valgfrit hvor og hvornår og hvem man rider med, dog skal ruten/kortet være sendt til bedømmelse inden deadline, som er sidste dag i måneden kl. 23.59.

Alle ekvipager skal aflevere dokumentation (tracking) af ruten (screenshot) samt ruten tegnet på et kort i gældende målestok på mail: info@treclisa.dk

Tilmeldingen sker via trec.dk. Har man brug for hjælp til at lave et kort (pdf), så send adressen for centrum af kortet (A4) og om det skal være stående eller liggende format.

Hver ekvipage må kun deltage 1 gang pr. måned.

Cuppen:
Alle ekvipager der deltager i 3 måneder, er med i cup konkurrencen. Cuppen afsluttes når alle April afleveringer er blevet bedømt. Placeringsrosetterne vil blive sendt hjem til de placerede ryttere. Deltager ekvipagen i flere end 3 måneder, tælles de 3 bedste med i cup placeringen.
Deltagerrosetter til alle der deltager i 3 eller flere måneder.
Måndens BONUS rosette: Hver måned uddeles 1 roset på tvær af klasserne som belønning for en særlig indsats kunne f.eks. være et super godt løst opgave, udklædning...

Alle klasser dømmes af uddannede TREC dommere.

Yderligere detaljer om klasserne:

Kl. 1:

Du skal ride en tur, en god ide er at tegne ruten hjemmefra. Track turen. Efter turen skal du sende et kort med ruten på (evt. ren tegnet) samt et screenshot af trackingen. Tegn din valgte rute så tydelig og præcist som muligt og med pile på, så dommeren kan se hvilken vej du har redet rundt. Angiv også meget gerne din start- og mållinje. Valg af type skriveredskab samt farven har afgørende betydning for bedømmelsen.
Dommeren kommer med konstruktiv feedback på din rute. Bedømmelserne vil ske løbende.

Samlet maks point: 20 point.

Kl. 2:

Som klasse 1 PLUS følgende:
Du skal ride 2 etaper på turen. Hastighed og længde af disse får du tilsendt på mail ved tilmelding og vil ændres i hver måned. Etaperne markeres på kortet, og det er valgfrit, hvor på ruten disse etaper lægges og i hvilken rækkefølge. Alle mellemregninger/udregninger må gerne vedlægges. Valg af type skriveredskab samt farven har afgørende betydning for pointgivningen.
Delkarakter for hver etape og udregninger: maks 10 point.
Delkarakter for tegning af ruten: maks 10 point.

Samlet maks point: 30 point.

KL. 3:

Som klasse 2 PLUS følgende:
En tredje etape tilføjes.
Signatur/koordinat opgave: Udvælg et punkt/signatur/pejlemærke, langs din rute, som du tager et billede af og angiver koordinatet på.
Kompas opgave: Udvælg en strækning, som du markerer på kortet, og angiv retningen (grader) målt på kortet. Prøv gerne at se om graderne også stemmer fysisk ude på turen.
Ruten må også gerne indeholde 1 km opmålingsmærker.

Delkarakter for hver etape og udregninger: maks 10 point.
Delkarakter for tegning af ruten: maks 10 point.
Kompas opgave: maks 5 point. Signatur/koordinat opgave: maks 10 point.

Samlet maks point: 40 point.

Spørgsmål til klasse valg eller andet er velkommen til info@treclisa.dk

RIGTIG GOD TUR!

Arrangør: Lisa Kjer Andersen

Tilmeldte
3 /500
Tilmeldingsfrist
29.04.2023
Tidspunkt
01.04.2023 kl. 00.00 - 30.04.2023 kl. 23.55
Sted
Online
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer