Online Konkurrence - januar udfordring
Tidspunkt
15.01.2022 kl. 00.00 - 15.01.2022 kl. 23.45
Sted
Online
Beskrivelse

HVEM:

Enhver rytter der har lyst til at udvikle sit samarbejde med sin hest gennem en variation af opgaver, og som endnu ikke har deltaget i TREC ved et stævne.
Alle kan deltage, uanset om man vil konkurrerer mod andre, eller bare ønsker feedback på egen præstation. Intet kendskab til TREC i forvejen er nødvendigt, for du får udførlig beskrivelse af øvelserne til hver udfordring.

Du kan ride på egen hest, parthest eller på en elevskolehest og du kan deltage på flere forskellige heste. Du kan også deltage med håndhest, som skal være min. 1 år gammel.

HVAD:

Kort fortalt går denne konkurrence ud på, at du lærer noget om TREC og løses ved, at du filmer udfordringen (som tager udgangspunkt i de 3 faser i TREC) på hjemmebane, uploader videoen til dommeren og herefter får du point og feedback på din præstation. Du vil ved tilmeldingen modtage mere information.

HVORFOR:

Få inspiration og motivation til at styrke samarbejdet med din hest. Du og din hest vil teste og træne jeres grundridning.

Konkurrencen er oplagt til fællestræning og til at skabe sammenhold med dine staldkammerater.

Få indsigt i hvad TREC er, uden du eller din hest skal hjemmefra.

Vær med i en forening (ikke obligatorisk, men der er medlemsrabat) hvor der er plads til alle uanset type eller ambitionsniveau.

HVORDAN:

Hver måned modtager du eller jeres holdkaptajn (hvis I er flere sammen) en ny udfordring på mail. I har ca. 4 uger at øve og filme jeres udfordring. Det er valgfrit om I vælger 3, 4 eller 5 øvelser. Det er dog kun pointene fra de 3 obligatoriske øvelser, der tæller med i konkurrencen. Videoerne – filmet i landskabsformat – sendes uredigeret og med lyd til dommeren (se nedenfor). Efterfølgende modtager du point og feedback. Deltager du i mere end 2 udfordringer, er du med i konkurrencen om flotte præmier fra TACKshop.dk, og der vil være placeringsrosetter fra TREC Danmark.

Er du allerede medlem af foreningen TREC Danmark, tilmelder du dig på trec.dk – klik på fanen event. Er du endnu ikke medlem og ønsker blive det, indmelder du dig først og går derefter til eventet. Er du ikke medlem og ønsker ikke at blive det, kan du stadig melde til på trec.dk – og i ”nødstilfælde” kan du sende din tilmelding til online@trec.dk. Tilmelding er i så fald først gyldig, når betaling er modtaget på konto 8113-1741197.

HVORNÅR:

Første udfordring har deadline 15. december 2021. Næste deadline 15. jan 2022 og så fremdeles. Sidste udfordring har deadline 15.april 2022, så der vil være i alt 5 måneder/udfordringer at kunne deltage i. Tilmeldingen er åben nu, og der kan tilmeldes gennem hele perioden, såfremt der er ledige pladser - se hver måneds event for tilmelding!

HVOR MEGET:

100 kr. pr. måned eller 400 kr. for alle 5 måneder, hvis man ikke er medlem.

50 kr. pr. måned eller 200 kr. for alle 5 måneder, hvis man er aktivt medlem.


TREC Danmark