Nyheder

ARRANGERE TREC KURSUS

 

KURSER FOR RYTTERE

Der kan laves kurser for både nye og for etablerede ryttere, som ønsker at forbedre deres TREC kundskaber. Vi har en række instruktører, som gerne kommer ud til Jer og hjælper Jer i gang og/eller godt videre!

Ansvarlig for undervisningsudvalget er Tina Foldager, tina@trec.dk - skriv en mail til Tina, så finder vi den gode løsning til Jer!

 

ONLINE KURSER 

Der er også mulighed for arrangere online kurser om alle mulige forskellige emner, lige fra kort-nørderi til præcis det kursus, vi hjælper med at skræddersy til Jeres behov.

Ansvarlig for kursusudvalget er Lotte Frederiksen, lotte@trec.dk - skriv til Lotte, så koordinerer hun muligheden for det perfekte kursus til Jer.

 

INTRODUKTION TIL TREC

TREC Danmark har en stor gruppe ambassadører (TREC entusiaster) over hele landet, som gerne komme ud til opstaldningssteder, klubber mm og fortæller om TREC - med fokus på at få lige netop Jer i gang med TREC. I nedenstående skema er alle ambassadørerne opstillet efter postnummer, så de er lettere at finde - men kontakt også gerne bestyrelsesmedlemmet, som er tovholder for TREC intro udvalget.

TREC AmbassadørPost nummer                                      
Helene Saltoft                                 4250
Maria Rasmussen2100
Sarah Petersen3140
Lisa Andersen3230
Lisbeth Arredondo3450
Hanne Møller3480
Lotte Jespersen4450
Lotte Gilstrøm4593
Helle Vistisen6600
Helene Wengel7800
Lene Jacobsen7800
Rikke Hauge 7800


 

Instagram
Vi takker vore sponsorer